Michelin
Tribeca
Afbeelding van de locatie
Michelin
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Jan Sobecki is een culinair toptalent. Met zijn vindingrijkheid en vakkennis werd hij jarenlang geroemd als chef van Chapeau! in Bloemendaal. Sinds 2016 gaat hij samen met gastvrouw Claudia zijn eigen weg in dit chique restaurant. De chef’s table en het terras aan de fleurige tuin zijn spectaculaire plekken om de gastronomische wereld van chef Sobecki te ervaren.Hij ontdoet gerechten van al het overbodige. Zijn oog voor detail zit hem in de diepgang van de smaken. Deze keuken is licht en krachtig tegelijkertijd, dankzij de combinatie van klassieke power en de inbreng van zijn internationale ervaringen. Lekkers uit de indrukwekkende moestuin begeleidt u doorheen de gerechten. Een stukje diep smakende, wegsmeltende lamsnek combineert chef Sobecki bijvoorbeeld met knapperige erwten en asperge. Een pure, klassieke lamsjus zorgt voor verleidelijke diepgang, een crème gemaakt met diverse kruiden zorgt voor frisheid en extra nuance.Luxeproducten sublimeren met ingrediënten uit de regio, dat kan deze chef als de beste. Jan Sobecki vertelt een prikkelend verhaal met zijn keuken. Boeiend, intrigerend, innemend. De indrukwekkende wijnkaart versterkt deze rijkdom aan smaken. Bij Tribeca krijgt u emotie op het bord.