1
Van US$ 25 tot US$ 50
Soogil
MICHELIN 2020
108 E. 4th St., New York 10003 Routeplanner
Koreaans
  • Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten!
  • Eenvoudige standing

Extra informatie

  • Koreaans
  • Minimalistisch
  • Restaurant met rookverbod
  • Brunch
  • Restaurant

Praktische informatie

MICHELIN Gids

Chef Soogil Lim earned his chops at the illustrious Daniel and humble Hanjan, so it should come as no surprise that this eponymous restaurant is peppered with references to fine dining. Having said that, this place is decidedly casual, with a neighborhood kind of vibe, comfortable setting and kitchen spotlighting modern Korean cooking.

Hand-pulled and hand-cut noodles are stir-fried with mouthwatering accompaniments, while the dumpling variety is so great it’s almost impossible to pick. Herb-spiked pork and shrimp wonton soup is well worth the 20-minute wait, allowing diners plenty of time to devour pan-fried Peking duck bundles, scallion pancakes stuffed with sliced beef or even steamed buns full of mushroom.

- De inspecteurs van de MICHELIN Gids

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

  • Van US$ 25 tot US$ 50
    MICHELIN 2020
    98 m - 60 Second Ave., New York 10003
  • Van US$ 25 tot US$ 50
    MICHELIN 2020
    101 m - 65 Second Ave., New York 10003
  • Van US$ 59 tot US$ 125
    MICHELIN 2020
    143 m - 239 E. 5th St., New York 10003

Waar in de omgevingslapen

Wat te zien of te doenin de omgeving