Van US$ 25 tot US$ 50
Bacaro
MICHELIN 2020
136 Division St., New York 10002 Routeplanner
Italiaans
  • Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef. Gewoonweg lekker eten!
  • Eenvoudige standing

Extra informatie

  • Italiaans
  • Vintage
  • Airconditioning
  • Restaurant met rookverbod
  • Privé-eetkamer
  • Restaurant

Praktische informatie

MICHELIN Gids

Heavy iron candelabras, crumbling stone walls and communal wooden tables lend a sultry vibe to this underground labyrinth, named for a Venetian bacaro (or counter for casual grazing of snacks and wine). The first floor’s marble-topped bar beckons for small bites and a glass of wine, while nooks beneath those low stone ceilings in the downstairs dining room call for a romantic evening over candlelight.

Crafted by Frank DeCarlo, the same chef/owner of Peasant in Nolita, Bacaro’s menu focuses on Northern Italian cuisine with an eye toward polenta and seafood. Insalata di granchio, fresh crab set atop a delicately fried polenta cake, is triumphant. For dessert, the velvety flourless chocolate cake topped with dried apricots, is as decadent as the setting.

- De inspecteurs van de MICHELIN Gids

Localisatie

  • Route vanaf deze plaats
  • Route naar deze plaats
  • Route via deze plaats
  • Nabijgelegen hotels
  • Nabijgelegen restaurants

Waar in de omgevingeten

  • Van US$ 25 tot US$ 50
    MICHELIN 2020
    24 m - 43 Canal St., New York 10002
  • Van US$ 25 tot US$ 50
    MICHELIN 2020
    42 m - 130 Division St., New York 10002
  • MICHELIN 2020
    51 m - 115 Division St., New York 10002

Waar in de omgevingslapen

Wat te zien of te doenin de omgeving