Michelin
De Vlindertuin
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Jilt Cazemier staat dicht bij zijn leveranciers. Op weg naar zijn restaurant ziet u de lammeren grazen en zie dat gerust als een indicatie. Zodra u hier binnenstapt, voelt u het belang van lokale producten. Chef Cazemier koestert ze en speelt mooi in op hun kwaliteit. Bereidt hij lam uit de omringende velden, dan gebruikt hij al de delen van het dier. Die rijkdom aan smaken krijgt extra power dankzij de sauzen.Zijn klassieke finesse is indrukwekkend. De speelse garnituren zorgen hier en daar voor verfrissing en verjonging. U hoeft hem bijvoorbeeld niet te leren hoe je een filet van hert marineert in rode wijn, begeleidt met een diepgaande saus en combineert met winterse garnituren. Dat is nu eens vakmanschap!De aandacht voor schoonheid blijkt ook uit de omgeving waarin u eet. De charme en elegantie van deze Saksische boerderij (1719) palmt u meteen in. Het terras aan de Brink is ideaal om de authenticiteit van De Vlindertuin te ervaren.
Zijn sterke punten
Parking