Michelin
Brienen aan de Maas
Afbeelding van de locatie
Michelin
Regionaal
De beoordeling van de Michelin Gids
René Brienen voelt zich helemaal thuis aan de Maas. In dit voormalige veerhuiscafé met zijn grote raampartijen is het uitzicht op de rivier magnifiek. Een plek op het terras is een must! Het inspireert de ervaren chef tot genereuze gerechten waarin hij streekproducten naar voor brengt, zoals Limburgse asperges en Livar Kloostervarken. Ze zorgen voor karakter op het bord. Chef Brienen vult dat aan met klassieke kunde en hier en daar verrassende ingevingen.Zo werkt hij graag met de Big Green Egg en garing op lage temperatuur. Hij gebruikt de barbecue bijvoorbeeld om forel in hooi te grillen. Of wat dacht u van een genereuze bereiding rond verschillende delen van kalf met een geweldige jus de veau die geparfumeerd is met kerrie en gember? Dit soort beheersing is de rode draad doorheen het aantrekkelijke keuzemenu. Dankzij de praktische app en het advies van de gastvrouw kiest u daar de passende wijn bij. Van een vaste waarde gesproken …
Zijn sterke punten
Parking