
















Triptyque

Michelin Gids
De stap waard
Duurzame gastronomie
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Niven Kunz staat bekend om zijn 80/20 principe: het bord bevat bij Triptyque minstens tachtig procent groenten en fruit. Hij is een ware ambassadeur van Westland en doorkruist de regio regelmatig om zijn leveranciers te bezoeken. Samen met gastvrouw Virginie van Bronckhorst-Kunz zorgt hij ervoor dat u één wordt met de natuur. Ze doen dat subtiel, met een zekere naturel. Ook de elegante luxe van het decor heeft een natuurlijke ondertoon, met details als gedroogde bloemen die voor cachet zorgen.Chef Kunz zet zijn terroir in de kijker met een zeer eigen creativiteit. De bewerking van de producten zit hem in de diepgang van de smaken. Zo gaat hij wortel dagenlang behandelen om een plantaardige steak tartaar te bereiden die zowel visueel als gustatief verbluffend herinneren aan het origineel. Gel van pickles en krokante broodcroutons maken de markante bereiding af. Deze chef vermengt levendigheid en inventieve technieken met diepe sauzen die voor een krachtige basis zorgen. Dit is puurheid in z’n meest verrassende vorm, bijgestaan door prachtige wijnen.
Locatie
Plein 13G2291 CA Wateringen