Michelin
De Moerbei
Afbeelding van de locatie
Michelin
Marktkeuken
De beoordeling van de Michelin Gids
De liefde die Hans en Anjo de Bont hebben voor lekker eten en drinken is oprecht. In 1996 vormden ze een oude boerderij om tot dit stijlvolle restaurant. Kunstwerken tonen hun oog voor schoonheid. Hun doel was eenvoudig: gasten bekoren met topproducten, of het nu wijn of noordzeetong betreft. Het leverde hen meteen een trouwe schare fans op.Chef De Bont laat zich inspireren door heel de wereld, maar aapt niet na. Lokale producten met een voorliefde voor de Noordzee, het plezier van klassieke cuissons en sauzen, maar ook hier en daar een exotische smaakmaker als wasabi of vadouvan. Al die elementen combineert hij in gedetailleerde bereidingen. Hij streeft naar eenvoud om smaken zo puur mogelijk te houden. Hans de Bont laat zijn ervaring en gevoel spreken. En dat is oprecht delicieus.
Zijn sterke punten
Parking