Michelin
't Stoveke
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Daniel Antuna neemt u meteen onder zijn vleugels. De chef opent de deur, verwelkomt zijn gasten en zorgt ervoor dat ze met mooie herinneringen buiten stappen. Dankzij de open keuken verliest u hem geen moment uit het oog. In dit intieme restaurant voelt u zich thuis en tegelijkertijd een gewaardeerde gast.Chef Antuna maakt gebruik van de modernste technieken, maar kan niet verbergen dat hij klassiek is gevormd. Hij daagt zijn uitstekende smaakbeheersing ook graag uit met Aziatische invloeden, en doet dat met succes. De chef liet ons onder meer smullen van heilbotfilet die net genoeg was gebrand, gecombineerd met gekaramelliseerde witloof en een crème van witloof met grimbergenbier, een bouillon van gerookte paling en het bier, en een subtiel gesuikerde gel van prei. Dat noemen ze nu eens spanning op het bord! Herkenbare smaken krijgen hier extra punch. Dat chef Antuna graag groenten onder handen neemt, bewijst dan weer zijn aantrekkelijk vegetarisch menu. ’t Stoveke is een discrete zaak waar men enthousiast van wordt!