Michelin
Hostellerie Gilain
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Alain Gilain is een ambassadeur van Waalse producten. Hij haalt zijn ingrediënten het liefst bij kleinschalige leveranciers uit de regio – denk aan escargots uit Namen en wild van lokale jagers – en wil enkel topkwaliteit. De chef eerbiedigt de culinaire tradities met gepaste generositeit, dit is een authentieke terroirkeuken, maar durft die ook creatief te benaderen.De gratin van escargots met bladerdeegkorst en crème van look is een klassieker van het huis. Of wat dacht u van een perfect gebakken escalope van ganzenlever in een fluweelzachte bouillon van zeevruchten? In het najaar krijgt u hier dan weer kraakvers wild geserveerd, zoals wilde eend met een saus van eend waarin discrete nuances van tomaat en kruiden zijn verwerkt. De Ardennen op z’n best!De romantische ambiance en het innemende zicht op de omringende weilanden geven deze hostellerie nog wat meer charme. En dan die mooie kamers, om heerlijk na te genieten van uw etentje …
Zijn sterke punten
Parking