Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Een Michelin ster bij Folliez in Mechelen. Een volgende bij Orangerie in Sint-Martens-Latem. En sinds 2012 een ster in zijn eigen Centpourcent. Het is duidelijk: Axel Colonna-Cesari is een topper in zijn vak! Samen met zijn vrouw Anneleen biedt hij u een warme ervaring in dit fijne restaurant, met zijn zachte kleuren en verleidelijke lijnen een toonbeeld van contemporaine klasse. Het vakmanschap van chef Colonna-Cesari is overduidelijk. Hij slaagt erin om zijn originaliteit te beheersen. Licht en fris typeren zijn keuken. Subtiele Aziatische inspiraties zorgen regelmatig voor een verleidelijke fraîcheurboost. Die internationale invloeden vult hij aan met lokale lekkernijen. Dit restaurant is een kwaliteitsgarantie, voor de volle honderd procent!
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids