Michelin
L'Envie
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Zin om de creativiteit te ontdekken van een chef met veel metier? Dan is een tafeltje in dit sobere klasserestaurant een must. Inès verbluft u met haar deskundig wijnadvies en geweldige wijnbijbel, die focust op Frankrijk en onder meer een rijk aanbod champagnes verzamelt. Het glas geeft de bewerkte keuken van David Grosdent extra schwung. De nuances van zijn creativiteit zijn boeiend.Deze liefhebber van absolute topproducten als coquilles uit Dieppe en ree uit onze Ardennen bezit het talent ze ook te kunnen sublimeren. Met klassieke finesse en eigentijdse speelsheid. Een filet van het Ardense wild rookt hij bijvoorbeeld in hooi en bakt hij perfect rosé. Een geraffineerde wildsaus zorgt voor diepgang. Winterse garnituren als rode biet, veenbessen en aardpeer maken het plaatje compleet in een eigentijdse uitvoering, met aandacht voor fijne aciditeit en bitterheid. Hij gebruikt een product graag in verschillende gedaantes, zoals tomaten uit eigen tuin op verschillende manieren bewerken. Deze chef koppelt technische beheersing aan een eigen stijl, en dat maakt het verlangen naar meer alleen maar groter.