Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Zin om de creativiteit te ontdekken van een chef met veel metier? Dan is een tafeltje in dit sobere klasserestaurant een must. Inès verbluft u met haar geweldige wijnbijbel, die onder meer een rijk aanbod champagnes verzamelt. Het glas geeft de bewerkte keuken van David Grosdent extra schwung. De nuances van zijn creativiteit zijn boeiend. De kracht van een bearnaisesaus of een cacaojus en klassieke bereidingen als een luchtige crêpe normande – een huisspecialiteit! – geven zijn keuken body. Die traditionele power koppelt chef Grosdent aan delicate eigentijdse ingevingen. Hij gebruikt een product graag in verschillende gedaantes, zoals tomaten uit eigen tuin op verschillende manieren bewerken. Deze chef koppelt technische beheersing aan een eigen stijl, en dat maakt het verlangen naar meer alleen maar groter.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids