






L'Envie

Michelin Gids
De stap waard
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Zin om de creativiteit te ontdekken van een chef met veel metier? Dan is een tafeltje in dit sobere klasserestaurant een must. Inès verbluft u met haar deskundig wijnadvies en geweldige wijnbijbel, die focust op Frankrijk – ze heeft een voorkeur voor Corsica en de Jura – en onder meer een rijk aanbod champagnes verzamelt. Het glas geeft de bewerkte keuken van David Grosdent extra schwung.Deze liefhebber van absolute topproducten als coquilles uit Dieppe en ree uit onze Ardennen bezit het talent ze ook te kunnen sublimeren. Met klassieke finesse en eigentijdse speelsheid. Hij gebruikt een product graag in verschillende gedaantes en koppelt technische beheersing aan een eigen stijl. Tomaat gaat hij bijvoorbeeld langs de ene kant in compote bereiden, op huisgemaakte kroepoek leggen en toppen met een snede ibericoham. Daarnaast komen kerstomaten in pickles met een vinaigrette van honing voor zoetzure nuances, met gepofte boekweit en huacatay verwerkt in een mayonaise. Met de witte, florale Vaccelliwijn uit Corsica vormt het glas een diepe aanvulling op het bord. Wine pairing van topniveau!
Locatie
Helkijnstraat 388554 Sint-Denijs