Michelin
Parkheuvel
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Een tafel in dit elegante paviljoen in het Rotterdamse Park, met een bijzonder uitzicht op de Maas (het terras is een must), is de ideale setting om culinair verwend te worden. Erik van Loo is namelijk een chef met gevoel voor klassieke finesses. Dat bewijst hij bijvoorbeeld met de kreeftencrèmesaus, vol en diepgaand, waarmee hij zijn bekende combinatie van bressekip en ravioli van langoustines naar een hoger niveau tilt. Wees maar zeker: bij Parkheuvel blazen de sauzen u van uw sokken!De inbreng van zoon Juliën zorgt dan weer voor extra detail en diversiteit. Hij voegt levendigheid toe aan de bewerking van het product. Zo gaat hij ganzenlever associëren met zoetzuur opgemaakte rode biet, een gelee van pinot gris en zwarte chocolade, met garnituren van appel en sesam voor bijkomende speelsheid. Het hoogstaande advies en de geweldige collectie van de sommelier mag u zeker als de kers op de taart zien. Bij Parkheuvel wordt de traditie van topgastronomie met bezieling voortgezet.
Zijn sterke punten
Parking