Michelin
Zeezout
Afbeelding van de locatie
Michelin
Vis en zeevruchten
De beoordeling van de Michelin Gids
Gerookt of gemarineerd, in tempura of ravioli, in zoutkorst of tartaar? Bij Patrick ’t Hart ligt maar één zaak vast: hij werkt enkel met het beste uit de zee. Zijn rijke ervaring laat hem toe te spelen met uiteenlopende technieken. Ze staan altijd ten dienste van zijn zilte lekkernijen. Hun pure smaken blijven overeind in originele creaties.Chef ’t Hart laat zijn vis graag rondreizen. Hij voegt de ziltigheid van nori toe, geeft het de kruidigheid van ajtar of fraîcheur van een schuim van tom kha kai. De speelse garnituren brengen het bord tot leven. Af en toe pakt hij ook gewoon uit met een intense schaaldierenjus en op de graat gegaarde vis. Creatieve uitbundigheid gaat hier hand in hand met klassieke finesse. Dit maritieme verhaal klopt. Want ook dit nog: het chique Zeezout ligt in het schipperskwartier, vanop de tegelmuur kijkt een grote vis u toe en u hebt er uitzicht op … Wat dacht u?