Drie MICHELIN sterren: unieke keuken. De reis waard!
De signatuur van een heel grote chef! Uitzonderlijke producten, pure en krachtige smaken, evenwichtige creaties. Hier wordt koken tot kunst verheven. Perfecte gerechten die vaak uitgroeien tot klassiekers.
De bakstenen villa van Tim Boury en Inge Waeles is een toonbeeld van eigentijdse gastronomie. Van de attente service en exclusieve wijnpairings tot de contemporaine klasse die het restaurant uitstraalt en het zalige terras met de blitse bar: hier klopt elk detail. Geen stijf gedoe, maar het bewijs dat je ook kan streven naar perfectie in een levendige sfeer. De minutieuze creaties die chef Boury op tafel brengt, bundelen klassieke diepgang en creatieve schwung. Hij is een meester in het sublimeren van luxeproducten. Of dat nu met een complex samenspel van smaken en texturen gebeurt of straight-forward met een verbluffende saus: elk gerecht benadert de perfectie. Denk aan de diepe intensiteit van een sublieme saus met vin jaune bij een combinatie van kabeljauw en paling, of de opwindende aroma’s van houtvuur en truffel die een suprême van anjouduif een extra dimensie geven. Wat een smaakbeleving! Rauw, smeuïg, krokant, uitheemse kruidigheid, Vlaamse kracht: deze meeslepende ervaring is uniek. Tim Boury heeft zich bij de mondiale culinaire top gehesen.