Michelin
Brut172
Afbeelding van de locatie
Michelin
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Hans van Wolde heeft zichzelf heruitgevonden. Jarenlang was hij het gezicht van Beluga, maar bij Brut172 begint hij van nul. Hij heeft zich genesteld te midden van de ingetogen Limburgse natuur, waar hij een hoeve omtoverde tot een architecturaal pareltje. Tijdens de hapjes doorloopt u de verschillende ruimtes, van de loungy aperitiefruimte tot het cosy salon en zelfs de keuken. De moderne klasse is bijzonder. Dit is eerder kunst dan architectuur! Hans van Wolde neemt u mee in zijn wereld, waar u even de tijd uit het oog verliest.Producten van uitzonderlijke kwaliteit en sauzen boordevol diepgang kleuren het bord. De kracht waarmee een bouillon van langoustine, Spaanse stengel-ui, olie van prei en gebakken camarones een moot gepekelde zeebaars naar een extra level brengen, is indrukwekkend. Hier worden het terroir en vakmanschap gevierd. De manier waarop chef Van Wolde een klassieke appeltaart naar zijn hand zet met technische precisie en intense kruidigheid of sint-jakobsnoten Aziatische schwung geeft, bewijst dat hij niet op zijn lauweren rust, maar avontuurlijkheid toevoegt aan zijn talent. En dan die mondiale wijnselectie en de delicieuze sappen voor non-alcoholische pairings … Brut172 is een belevenis van topniveau!
Zijn sterke punten
Parking