Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Pastorale beroert zowel de smaakpapillen als het oog. Kunst hult het stijlvolle decor in een bijzondere sfeer. De typische houtsculptuur van Arne Quinze komt hier volledig tot zijn recht. Het is een eyecatcher, net als het standbeeld in de rustgevende tuin. U komt snel te weten dat er ook in Bart De Pooter een creatieveling schuilt. Zijn fijne techniek laat hem toe zijn inventiviteit uit te drukken. Hij brengt spanning op het bord met diverse aroma’s, textuurvariaties en uiteenlopende garnituren. Zijn keuken is eerder complex en komt regelmatig verrassend uit de hoek. Wilde eend combineert hij bijvoorbeeld met intens traag gegaarde wortel, zoet gekonfijte wortel en een krachtige koffiegarum van pastinaak en wortel. Bart De Pooter uit zijn wilde ideeën graag met groenten, zo is het vegetarische menu de basis van elk menu. Het grote aanbod wijnen per glas (de sommelier houdt van Riesling) is gewoonweg indrukwekkend. Hoezo, koken is geen kunst?
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids