Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Creativiteit hoeft niet om spektakel te draaien. Verwacht van Hans Derks geen gekke combinaties of 101 bewerkingen. Zijn vindingrijkheid draait om het vinden van een harmonie met een beperkt aantal elementen. Een botermals stuk Hollands lam, een intense lamsjus en drie garnituren die aciditeit, zoetheid en zachtheid toevoegen. Klinkt eenvoudig, maar het toont net zijn technische kunde en smakenkennis. Chef Derks speelt graag met mediterrane fraîcheur en oosterse intensiteit. Hij schenkt bijzondere aandacht aan zijn leveranciers en geeft sauzen een bepalende rol. Geen liflafjes, maar uitgesproken smaken met diverse facetten. Deze voormalige slagerij, in het pittoreske Ravenstein, straalt trendy puurheid uit. Het is een comfortabele plek om de kracht van ingetogen creativiteit te ervaren.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids