Michelin
Le Gastronome
Afbeelding van de locatie
Michelin
Eigentijds
De beoordeling van de Michelin Gids
Jean Vrijdaghs en Sébastien Hankard blazen nieuw leven in het gereputeerde Le Gastronome. Van 1963 tot 2011 werd deze zaak namelijk met minstens één MICHELIN ster onderscheiden. Dankzij een contemporaine opfrissing, zowel van het restaurant als de kamers, schittert het als vanouds. Het jonge duo in de keuken levert de finesse die deze plek verdient.Gekende luxeproducten als Bretoense kreeft en wild uit de regio worden hier geflankeerd door groenten uit de eigen tuin. Dat gebeurt met veel zorg, oog voor detail en beheerste technieken. Het duo gebruikt graag klassieke bereidingen om er een eigentijds verhaal van te maken. Subtiele aciditeit zorgt telkens voor punch. Hier en daar is er wel eens een originele ingeving, maar deze chefs schrijven vooral een herkenbaar verhaal dat verrast door hun finesse. Met respect voor dit grote huis. En voor een onnavolgbare prijs-kwaliteitverhouding!
Zijn sterke punten
Parking