Michelin
De Bokkedoorns
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelingids
De Bokkedoorns is een instituut. Het werd opgericht in 1961 en heeft al ruim 25 jaar twee Michelin sterren. U wordt er met de nodige egards ontvangen door de gerenommeerde maître Peter Bruins en patron Pascal Beeren, de derde generatie in huis. U voelt zich meteen thuis in dit fluwelen decor, omgeven door moderne luxe. Het uitzicht op de omringende natuur? Gewoonweg adembenemend!Chef Roy Eijkelkamp is eveneens een oudgediende van het restaurant. Hij werkte hier onder meer onder Lucas Rive, die hem leerde hoe je sauzen intensiteit en diepgang geeft. Hou dus steeds wat brood over om geen druppeltje te missen! De chef beheerst de kunst van het weglaten. Geen gedoe, maar de beste producten bereid volgens de regels van de klassieke kunst. Hij houdt zijn gerechten spannend met originele finesses. De wijnpareltjes maken dat dit elegante verhaal klopt tot in de kleinste details.
Zijn sterke punten
Parking