Michelin
La Table de Maxime
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Welkom in Our, een typisch Ardens dorpje omringd door rustgevende natuur. Het is uitgegroeid tot een pleisterplaats voor foodies dankzij de talentvolle Maxime Collard. Hij was jarenlang souschef bij De Karmeliet en verfijnde zijn eigen stijl in z’n geboorteregio. Hij liet er een boerderij renoveren tot een restaurant waar stijlvol design schittert. Dankzij het vele glas en het spiegeleffect wordt u in de uitbouw één met de natuur.Chef Collard is technisch onderlegd, maar pakt daar niet onnodig mee uit. Hij beperkt zich tot enkele ingrediënten van topkwaliteit, vaak lokaal, die hij vakkundig sublimeert. Zo komt staart van blauwe kreeft haast gekonfijt op het bord, bijgestaan door kersen met amandelcrème, mozzarella uit Neufchâteau, gel van kers en een jus beurre blanc met een heerlijk zuurtje. Deze moderne keuken is zeer geparfumeerd, genuanceerd en genereus. Dit is het werk van een ambachtsman. Bestelt u duif à la carte, dan krijgt u nog een volledige duif die op het karkas is bereid. Aan tafel gaan bij Maxime is een moment van puur geluk!
Zijn sterke punten
Parking