Michelin
La Table Benjamin Laborie
Afbeelding van de locatie
Michelin
Eigentijds Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Het uitzicht over de groene heuvels van Lasne is de eyecatcher van het contemporaine La Table. Design en authentieke elementen gaan mooi samen in dit karaktervolle pand. Een tafel op het terras wordt ongetwijfeld uw favoriete plek van het restaurant. Liefhebbers van topproducten kijken hun ogen ook uit op de lekkernijen waar Benjamin Laborie zo graag mee werkt. Cèpes de Bordeaux, zeebaars, ree uit de Ardennen: wat een weelde!Deze chef beheerst zijn cuissons als de beste en geeft die eerlijke smaken extra punch met creatieve toetsen waarin hij oog heeft voor levendige finesse. Een emulsie van vin jaune uit de Jura geeft bijvoorbeeld fijne aciditeit aan zachte ajuin uit de Cevennen die gekonfijt en gebrand wordt, waardoor het al zijn smaken benut. Geparfumeerde zwarte truffel en een intense bouillon van ajuinen maken deze ajuinsoep 2.0 af. Dit is chef Laborie ten voeten uit: verbluffende sauzen en slimme combinaties die inslaan als smaakbommen. We vermelden ook graag Guillaume Vegreville, de uitstekende maître, die ervoor zorgt dat u bij La Table werkelijk niets tekort komt.
Zijn sterke punten
Parking