Michelin
Ma Langue Sourit
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Genieten van lekker eten, net als een kind met glunderende ogen een ijsje eet. Dat is de ambitie van de gepassioneerde Cyril Molard. In zijn trendy, intiem restaurant ontdekt u dat hij niets aan het toeval overlaat. Alles klopt hier tot in de puntjes.Hij wekt de smaak van sublieme producten op met creatieve garnituren. Dankzij subtiele aciditeit geeft hij gerechten een frisse boost. Bereidt hij asperges, dan behoren die ongetwijfeld tot de beste die u heeft geproefd. Vis? Perfect gegaard en smeuïg. Naast de prikkelende garnituren komen eerder klassieke sauzen die de gerechten optillen. Denk aan op hooi gerookte eend van uitzonderlijke kwaliteit met een krachtige jus de canard en slimme garnituren als een ravioli van knolselder gevuld met risotto en witte truffel. Van een opwindend gerecht gesproken!Cyril Molard komt net als zijn equipe af en toe in de eetzaal. Steek gerust uw tong naar hen uit. Hier is dat geen belediging, maar net een compliment voor het plezier dat ze verschaffen.
Zijn sterke punten
Parking