Michelin
Ralf Berendsen
Afbeelding van de locatie
Michelin
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Luxehotel La Butte aux Bois geniet ten volle van de schoonheid die het omringende Nationaal Park Hoge Kempen te bieden heeft. De klasse van dit restaurant is innemend, van het terras onder de imposante bomen tot het donkere parket dat de lumineuze lichtzaal karakter geeft. Nog voor u uw eerste hap heeft genomen, krijgt u een bijzonder gevoel.En dan komt perfectionist Ralf Berendsen in actie. De chef verrijkt herkenbare smaken met delicate nuances en de subtiliteit van internationale smaakmakers. Zijn keuken is complex zonder ingewikkeld te zijn. Noordzeekrab en ganzenlever verenigt hij bijvoorbeeld in twee bereidingen waarin indrukken van fris krabvlees worden afgewisseld met zilt codium, pittige jalapeño, een subtiele vinaigrette van groene appel en een met amandel verrijkte dashi. Alleen al voor zijn sauzen zou je bij chef Berendsen komen eten! Zoetebekken zullen ook graag horen dat hij een verleden heeft als bakker-patissier. Het brood en de koekenkar zijn dan ook to die for!
Zijn sterke punten
Parking