Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Het cv van Sébastien Ververken is indrukwekkend. Hij werkte bij topchefs als Peter Goossens, Pierre Gagnaire en Quique Dacosta. Al die invloeden komen samen in zijn keuken. Zo weet hij diepgaande verfijning te geven aan een klassieke botersaus of een robuuste wildsaus. Maar evengoed pakt hij uit met een moderne creatie rond aardbei of peer. Hier komen geen wilde combinaties op het bord. Dit is klassieke soberheid die de hand van een jonge chef verraadt. Beheerst, puur en genuanceerd. Bij Vol-Ver lijkt u wel binnen te stappen bij chef Sébastien en de charmante Sharon. Hun bakstenen villa is mooi verjongd en straalt huiselijke charme uit. Het is daarom ook een populaire zaak in de regio. Hier komt u complexloos genieten van gerechten die nooit ontgoochelen.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids