Michelin
La Villa de Camille et Julien
Afbeelding van de locatie
Michelin
Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
De statige villa van Camille Tardif en Julien Lucas is een ode aan de mooiste producten die Frankrijk te bieden heeft. Sint-jakobsnoten en kreeft uit Bretagne, asperges uit de Provence,  lam uit Quercy, … Enkel het beste komt hier op tafel. Chef Lucas heeft mooie Franse huizen op zijn cv staan – hij werkte onder meer bij Joël Robuchon – en dat merk je. Zijn oog voor duurzaamheid en de Luxemburgse terroir tonen zijn gevoel voor de huidige tijdsgeest.De Franse finesse en feilloze techniek van deze chef is evident. Bereidt hij haas à la royale, dan doet hij dat haast perfect volgens het klassieke boekje. Intens vlees, een rijke saus met een hint van chocolade en een fijn slaatje. Delicieus! Julien Lucas pept die klassieke power ook graag op met eigentijdsere details. Zo verwerkt hij regelmatig citrustoetsen in zijn gerechten voor frisheid en diepgang. Het zorgt bijvoorbeeld voor mooie nuances bij een gerecht rond groene asperges en een schuim van tonkabonen.Het bohemian chic decor van deze villa, met Afrikaanse details en een aangenaam terras bij een rotswand, geven uw ervaring extra cachet. Dit ervaren koppel weet perfect hoe het u als fijnproever moet verwennen.