Truite , céleri , herbes du jardin/Atelier de Bossimé
nopysang30/Instagram
Riene Claude/Atelier de Bossimé
Tomate du jardin de Bossimé/Atelier de Bossimé
Choux fleur rôti , pêche du jour /Atelier de Bossimé
Moment Viande, Canard de la sauvenieré, aubergine de "collection" , pain au levain et beurre /Atelier de Bossimé
Atelier de Bossimé Table en cuisine /Atelier de Bossimé
Atelier de Bossimé

Michelin Gids
Bio
De beoordeling van de Michelin Gids
Ludovic Vanackere heeft de ouderlijke boerderij omgetoverd tot een duurzame pleisterplaats. Wat ze zelf niet halen uit de impressionante moestuin waarop u dankzij grote glaspartijen uitkijkt, wordt in de korte keten gehaald. Het verrassingsmenu draait rond het beste van Namen en omgeving. Groenten zijn hier koning, waardoor het verrassingsmenu in de wintermaanden creatiever is. Zo gaat de chef diverse texturen van kolen optillen met een rijke jus van gefermenteerde groenten met pinda en satékruiden. Deze terroirkeuken steunt op levendigheid en diepe sauzen.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
rue Bossimé 2B5101 Loyers