Michelin
Julien
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
De kaart van Davy Devlieghere leest als een ode aan de klassieke keuken. Luxeproducten als fazant en tarbot komen volledig tot hun recht dankzij à la minute cuissons en rijke sauzen. Zo smulden onze inspecteurs van een hemelse jus de veau die werd afgewerkt met truffel om sappig/krokante kalfszwezeriken diepgang te geven. De fijne techniek en generositeit van deze chef wordt aangevuld met modernere bewerkingen en contrasten, waardoor het bord tot leven komt. Denk aan de ziltigheid van zeesla en zeekraal om gepocheerde kreeft met een botersaus die is opgewerkt met vin jaune meer schwung te geven.Julien is een contemporaine zaak waar oud en nieuw met smaak worden verenigd. In de zaal toont de elegante Marie-Julie dat ze een gastvrouw pur sang is. Dat vertaalt zich onder meer naar de stijlvolle kleding van haar team – in de keuken dragen de chefs als vanouds nog hoge koksmutsen. Ze wordt bijgestaan door een sommelier die steeds leuke vondsten heeft en graag uitpakt met bourgognewijnen.
Zijn sterke punten
Parking