Michelin
L'Air du Temps
Afbeelding van de locatie
Michelin
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
L’Air du Temps is een wereld op zich. Deze vierkantshoeve op het Naamse platteland straalt contemporaine klasse uit. De architectuur is puur en staat in verbinding met de omringende velden. Zo kijkt u uit op de indrukwekkende moestuin die Sang Hoon Degeimbre gebruikt als inspiratiebron. Deze chef staat dicht bij de natuur en tilt foodpairing naar een hoger niveau.Zijn Koreaanse roots tekenen de keuken. Fermentatie en aciditeit zijn een rode lijn doorheen de weldoordachte, gedetailleerde bereidingen. Dat blijkt ook uit zijn gewoonte om elke gang in verschillende bordjes te serveren. Courgette gaat hij bijvoorbeeld langs de ene kant nuanceren met zoutige ansjovis en dashi, om de groente vervolgens te serveren met kimchi en uiteindelijk ook nog met een geraffineerde lacto-fermentatejus. Deze creativiteit intrigeert bij elke hap.Chef Degeimbre drukt zijn visie door tot in de details, zo heeft hij zelfs een aangepast waterarrangement. De moderne tijdgeest komt hier tot uiting in zijn puurste vorm. Laat u dan ook zeker verleiden door een overnachting in een van de luxueuze kamers. Een belevenis!
Zijn sterke punten
Parking