





L'air du temps

Michelin Gids
De omleidingen waard
Duurzame gastronomie
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
L’air du temps is een wereld op zich. Deze vierkantshoeve op het Naamse platteland straalt contemporaine klasse uit. De architectuur is puur en staat in verbinding met de omringende velden. Zo kijkt u uit op de indrukwekkende moestuin die Sang Hoon Degeimbre gebruikt als inspiratiebron. Deze chef staat dicht bij de natuur en tilt de ‘nose to tail’ en ‘root to flower’ visie naar een hoger niveau. Zijn Koreaanse roots tekenen de keuken. Fermentatie en aciditeit zijn een rode lijn doorheen de weldoordachte bereidingen.Hij serveert zijn gerechten graag in verschillende bordjes. Sint-jakobsnoot uit Dieppe met krokante korst gaat de chef bijvoorbeeld oppeppen met een intense saus van het koraal met nuances van citrus. Een tweede bereiding is een opgerolde brede noedel gemaakt van mais met een saus van groene kruiden en een diepe, romige saus van het koraal op een bodem van huisbereide XO-saus voor rijke umamismaken.Chef Degeimbre drukt zijn visie door tot in de details, zo heeft hij naast de wijnkaart zelfs een aangepast waterarrangement en geweldige non-alcoholische dranken. De moderne tijdgeest komt hier tot uiting in zijn puurste vorm. Laat u dan ook zeker verleiden door een overnachting in een van de luxueuze kamers. Een belevenis!
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
rue de la Croix Monet 25310 Liernu