Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Extra informatie
Moderne keuken
Airconditioning
Parking
Toegankelijk met rolstoel
Eten op terras mogelijk
Mastercard
Visa
Praktische informatie
Beschrijving
A cosy little venue with old wooden floorboards and big comfy armchairs – the ideal setting to sample chef Bruno Oger's cuisine. Breton by birth, he has adopted the Mediterranean as his home, and now concocts inspired seafood dishes drawn from Brittany and the French Riviera… Abalone from the island of Groix seared with artichokes rubs shoulders with Brittany lobster, followed by a lemon dessert of citrus fruits, bloody orange sorbet and olive oil. A table d'hôte in the kitchen provides the opportunity to glean insights into the culinary process. Also the official chef of the Cannes Film Festival, Bruno Oger has cooked for many an A-lister: Uma Thurman, Robert De Niro and Audrey Tautou... Confirmation, if any were needed, of his credentials.