Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Vintage bezoeken is even ontsnappen. U bevindt zich namelijk tussen de velden, in een oude hoeve die smaakvol is ingericht. De grote glasramen, de gashaard, authentieke balken en mooie kunstwerken … Dit is een prachtig restaurant. De symbiose tussen sommelier Steven Wullaert en chef Ruben Christiaens is de kracht van deze zaak. De jonge chef laat zijn ervaring bij topzaken in het buitenland spreken. Hij speelt graag met Aziatische smaakmakers en invloeden uit de Nordic keuken, zoals aandacht voor duurzaamheid en oude bewaartechnieken. Duif uit Rustroff combineert hij bijvoorbeeld met een kruidige crème van groene curry, een frisse gel van citrus en vlezige cantharellen. Deze chef innoveert graag, speelt met citrus voor de nodige pep, en weet te verrassen met enkele ingrediënten. Tel daar de vakkundig geselecteerde wijnen bij die het bord net de juiste frisse toetsen of volheid geven, en u weet: Vintage is een must-do voor fijnproevers.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids