Michelin
Aux petits oignons
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Stéphane Lefebvre en Laetitia Haumont hadden hun zaak geen betere naam kunnen geven. Alles is hier echt wel piekfijn in orde. Dankzij de excellente service en comfortabele omgeving voelt u zich meteen op uw gemak. De warme herfstkleuren en eigentijdse vibe bekoren.Chef Lefebvre heeft geleerd zijn creativiteit in functie van smaak te gebruiken. Met enkele ingenieuze garnituren geeft hij een gerecht net die bitterheid of aciditeit die het nodig heeft. Dergelijke details zetten de topproducten waar hij mee werkt in de verf, zoals varken van Piétrain en wild uit de Ardennen. Een boterzacht gegaarde filet van Simmental rund associeert hij bijvoorbeeld met een crème van pompoen, krokant gebakken ganzenlever en een klassieke, intense vleesjus met rode wijn die de kracht van elk product verheft. Deze chef kent zijn vak.Aux petits oignons is een restaurant dat een trouwe schare vaste gasten heeft verzameld. En dat is geen toeval. De verschillende seizoengebonden menu’s (een zeevruchtenmenu, wildmenu, etc.) zijn telkens weer een ontdekking. En dan moet u de à la carte nog ontdekken!
Zijn sterke punten
Parking