Michelin
La Canne en Ville
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Welkom in het prestigieuze Steigenberger Wiltcher’s hotel aan de Louizalaan, waar Kevin Lejeune en zijn team hun intrek hebben genomen in deze zwart getinte designzaak. Het gedempte sfeerlicht en de gouden en koperen accenten creëren een bijzondere sfeer. La Canne en Ville gaat all the way, van een luxueuze wijnkelder tot een uitgebreide kaaskar. Hier wordt geen moeite gespaard.Chef Lejeune trekt uw aandacht met zijn creativiteit, en maakt de verwachtingen waar dankzij zijn vakkennis. Zijn signatuurgerecht van langoustine die kort geschroeid is en onder een stolp afgewerkt wordt in rook van rozemarijn, staat hier vast op de kaart. Of wat dacht u van op het karkas gebraden filet van duif die elegant wordt versterkt door de associatie met bosbessen en bloemkool? In elk gerecht probeert de chef een verrassend ingrediënt te verwerken, ook in het volledig vegetarische menu. Het zorgt voor spanning en voedt uw verwachtingen naar meer. Deze ervaring beklijft.