Michelin
De Kromme Watergang
Afbeelding van de locatie
Michelin
Streekgebonden
De beoordeling van de Michelin Gids
Edwin Vinke is een ambassadeur van Zeeuws-Vlaanderen. De Oosterschelde en de Noordzee zijn hoofdleveranciers van dit chique restaurant. Vis en schaal- en schelpdieren worden geleverd door zijn schoonvader. Groenten en fruit kweekt hij zelf. Chef Vinke werkt zoveel mogelijk van vin en kop tot staart. Hij wordt vandaag bijgestaan door zijn zoon Tom, die steeds meer zijn stempel drukt.De kracht van deze keuken komt van het product. Exotische specerijen en moderne technieken zorgen voor extra punch. De chefs willen u verrassen en laten zich onder meer inspireren door de omringende kunstwerken. Eten bij De Kromme Watergang heeft wat weg van een show. Met gerookte paling van uitzonderlijke kwaliteit en polderaardappelen in verschillende texturen creëren ze bijvoorbeeld een zeer eigen verhaal. Rokerig, ziltig, krokant, exotisch, smeuïg, …. Een eerbetoon aan het product!Boek gerust een van de mooie suites. Het biedt u de kans om net als beide chefs verliefd te worden op de prachtige omgeving.
Zijn sterke punten
Parking