Michelin
Ratatouille Food & Wine
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelingids
Bij Jozua Jaring is niet alles wat het lijkt. Hij besteedt veel aandacht aan het minutieus dresseren van zijn borden en verbaast graag met kleuren en vormen. Het wauw-effect is hier nooit ver weg. Dat geldt des te meer voor uw degustatie, want chef Jaring geeft klassieke smaken een eigen, boeiende invulling.Groenten in ijs bereiden, spelen met Aziatische citrustonen of een gerecht afmaken met een klassieke en diep smakende groentejus. Dergelijke ingevingen brengen de topproducten van deze chef tot een hoger niveau. Denk aan zeebaars met een geweldig krokant korstje dat opgehemeld wordt door een sauce vin jaune, kaviaar en scheermesjes. Deze chef weet perfect hoe je vis en zeevruchten aanpakt. Zijn vegetarische gerechten bewijzen dan weer dat zijn keuken niet aan kracht inboet als hij out of the box denkt.De inkleding van dit karaktervolle pand is al even smaakvol. Ietwat bruut, lichtjes eclectisch maar vooral lekker trendy. En dat met de open keuken als kloppend hart. Of wat dacht u van het gezellige terras aan het water (vermeld het bij reservatie)? Wauw!