Michelin
Atelier
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Bij Atelier krijgt u nooit echt wat u verwacht. Creatieveling Hans Kinkartz weet namelijk in elk gerecht herkenbaarheid te koppelen aan spanning en verrassing. Bestelt u op het karkas gegaarde anjouduif, dan is de cuisson perfect – de intens gekonfijte boutjes zijn gewoonweg delicieus – en zorgt sambai voor een contrast van zoete pittigheid. Power komt er van de jus van het karkas met eigenhandig gefermenteerde zwarte look. De rokerige smaak van ananas die op de barbecue wordt bereid, wordt dan weer in evenwicht gebracht met de genuanceerde frisheid van gember, umeboshi en een mooie quenelle chai-ijs.U leest het: chef Kinkartz houdt van Aziatische smaakmakers om zijn gerechten een extra dimensie te geven. Deze ervaren vakman speelt met klassieke cuissons, moderne friszurigheid en inventieve vrijheid. Een etentje in dit historisch vakwerkhuis, een elegante symbiose van design en industriële strakheid, zal u meer dan eens verbazen. In dit Atelier wordt culinair maatwerk geleverd.