Twee MICHELIN sterren: uitzonderlijke keuken. Een omweg waard!
De beste producten schitteren door het savoir-faire en de inspiratie van een chef boordevol talent. Samen met zijn keukenteam creëert hij zowel subtiele als rake smaken die origineel uit de hoek kunnen komen.
Michaël Vrijmoed is uitgegroeid tot een ronkende naam in de Belgische gastronomie. Jarenlang werd hij omschreven als man van de toekomst. Na passages bij Guy Van Cauteren (’t Laurierblad) en Peter Goossens (Hof van Cleve) bevestigt hij al dat goede in zijn eigen zaak. In dit contemporain chique herenhuis degusteert u de keuken van een chef met persoonlijkheid. Chef Vrijmoed werkt graag met groenten om zijn creativiteit te uiten en heeft zelfs een volledig groentemenu. Hij gebruikt zowel traditionele fermentatietechnieken als exotische inspiraties. Smaken zijn hier soms complex, maar steeds harmonieus. Een elegant gerecht rond stiltonkaas? Groenten verwerken in desserts? Chef Vrijmoed komt graag origineel uit de hoek. Hij legt zijn ziel op het bord en neemt u mee op een delicieus avontuur.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids