Michelin
Vrijmoed
Afbeelding van de locatie
Michelin
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Michaël Vrijmoed heeft het vak geleerd bij toppers als Guy Van Cauteren (’t Laurierblad) en Peter Goossens (Hof van Cleve). Vandaag is hij uitgegroeid tot een ronkende naam in de gastronomie. Chef Vrijmoed ontvangt u in zijn contemporain chique herenhuis, waar elegantie en het karakter van art-nouveau-invloeden hand in hand gaan. Het dynamische team en de open keuken brengen leven in de zaak.Chef Vrijmoed werkt vaak met groenten om zijn creativiteit te uiten en pronkt graag met zijn groentemenu. Hij gebruikt zowel traditionele fermentatietechnieken als exotische inspiraties. Smaken zijn hier soms complex, maar steeds harmonieus. Een kraakverse moot tarbot pocheert hij bijvoorbeeld alvorens de vis te glaceren met een hollandaise die subtiel is versterkt met gekonfijte yuzu. De Aziatische smaakmaker wordt ook verwerkt in een bouillon van de graten. De zilte smaken van lamsoor, zeesla en algen zorgen voor een extra dimensie en maken deze bijzondere creatie helemaal af.Chef Vrijmoed komt graag origineel uit de hoek. Hij legt zijn ziel op het bord en neemt u mee op een delicieus avontuur. Een avontuur waar de sommelier vakkundig op inspeelt met welgekozen pareltjes, soms gedurfd, maar steeds met een fijne impact.