Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Vilhjalmur Sigurdarson heeft een persoonlijke relatie met de natuur. Zijn keuken leeft op het ritme van de velden. Rijk in de zomer, aards in de winter. Duurzaamheid komt op één. De boeren waar de chef mee werkt, zijn vrienden geworden. Hij zet hun verse oogst in de verf. Groenten zijn hier de hoofdingrediënten, met af en toe aandacht voor vis en vlees (vooral à la carte). De creativiteit van chef Sigurdarson lijkt eindeloos. Op het bord komen maar enkele ingrediënten, maar achter hun diepgang schuilt heel wat techniek en originaliteit. Fermenteren, roken, marineren, branden, … Groenten krijgen nieuwe gedaantes. De sauzen zijn ronduit delicieus. Hier wordt elk bord uitgelepeld! Een plaats aan de leuke toog vooraan, in de vroegere slagerij, is een must. Deze ervaring zal u niet snel vergeten.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids