Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Publiek is een atypisch sterrenrestaurant. Gezelligheid en gemoedelijkheid staan centraal in deze loftachtige bistro. Er staat zelfs nog een tapkraan aan de bar! Luxeproducten vindt u hier niet. Olly Ceulenaere maakt namelijk vedetten van groenten en minder gekende ingrediënten. Zijn bereidingen zijn eerder eenvoudig, maar o zo weldoordacht. Een klassieke jus en een eeuwenoude techniek als pekelen combineert chef Ceulenaere probleemloos met kimchi of een moderne espuma. Hij haalt het beste uit alledaagse producten met een zeer eigen creativiteit. Zo goed als niets gaat hier verloren. Het menu wisselt heel de tijd, volgens zijn inspiraties (pas op: de lunchkaart verschilt van de avondkaart). En dat maakt van elke etentje bij Publiek een ontdekking.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids