Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
U komt toe aan het moderne voetbalstadion van AA Gent, neemt de lift naar de vierde verdieping en komt terecht … in een andere wereld. Het warme interieur, zowel intiem als geraffineerd en loungy, maakt dat restaurant Horseele Engelse chic uitstraalt. Wauw! Danny Horseele etaleert er zijn rijke ervaring. Hij wordt al meer dan 25 jaar onderscheiden met minstens één Michelin ster. Chef Horseele combineert klassieke verfijning met subtiele creativiteit. Zijn voorliefde voor luxeproducten valt meteen op. Tarbot of wild? Wees maar zeker van topkwaliteit. U proeft ook meteen zijn voortreffelijke vakkennis. Zo zijn de sauzen gewoonweg delicieus. Er zijn nog zekerheden in het leven, en Horseele is daar een van.
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids