Michelin
Horseele
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
U komt toe aan het moderne voetbalstadion van AA Gent, neemt de lift die u in 24 seconden naar de vierde verdieping brengt en komt terecht … in een andere wereld. Het warme interieur, zowel intiem als geraffineerd en loungy, de piano en de kunst aan de muren: restaurant Horseele straalt een zekere Engelse chic uit. Danny Horseele etaleert er zijn rijke ervaring.Hij wordt al meer dan 30 jaar onderscheiden met minstens één Michelin ster. Chef Horseele combineert klassieke verfijning met subtiele creativiteit. Zijn voorliefde voor luxeproducten valt meteen op. Dat toont hij bijvoorbeeld aan met een moot tarbot van topkwaliteit, mooi sappig gegrild, die hij associeert aan een vers geklopte bearnaisesaus met een fijn zuurtje en een open ravioli met spinazie, boontjes en diverse kruiden en bloemetjes. De schaaldierenjus die de langoustines begeleidt, toont net als de bearnaise aan dat de sauzen hier een specialiteit zijn.De vakkennis van deze chef en de eigentijdse ingevingen van zijn team vormen een combinatie die werkt. Er zijn nog zekerheden in het leven, en Horseele is daar een van.
Zijn sterke punten
Parking