Michelin
La Grange d'Hamois
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Een meer dan 150 jaar oude schuur is de nieuwe thuisbasis van chef Grégory Gillain en gastvrouw Hélène Fays. Ardense materialen als natuursteen vloeien hier mooi samen met modern design. De eigenwijze kijk op gastronomie van chef Gillain en de liefde voor zijn terroir nemen hier een nieuwe stap.Klassieke cuissons heeft hij perfect onder de knie. Zijn goudbruin gearroseerde kalfszwezeriken zijn nu al een klassieker van het huis, maar hij bewijst zijn kennis van het product evengoed met een gebraden filet van haas die wegsmelt op de tong. Slimme, inventieve garnituren zorgen voor spanning en bijkomende aciditeit, pittigheid en smeuïgheid. Denk bijvoorbeeld aan een friszuur opgemaakte cannelloni van knolselder met de kracht van gerookt rundsvlees, gecombineerd met een samenspel van mayonaise van ansjovis en waterkersolie voor subtiele frisse/kruidige/intense smaken. Bij La Grange d’Hamois moet u geen onnodige bewerkingen verwachten, maar des te meer een geweldig eerbetoon aan het product.
Zijn sterke punten
Parking