














La Grange d'Hamois

Michelin Gids
De stap waard
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Een meer dan 150 jaar oude schuur is de thuisbasis van chef Grégory Gillain en gastvrouw Hélène Fays. Ardense materialen als natuursteen vloeien hier mooi samen met modern design. De eigenwijze kijk op gastronomie van chef Gillain en de liefde voor zijn terroir nemen hier een nieuwe stap.Klassieke cuissons heeft hij perfect onder de knie. Zijn goudbruin gearroseerde kalfszwezeriken zijn nu al een klassieker van het huis, maar hij bewijst zijn kennis van het product evengoed met gekonfijt buikspek dat zacht is gegaard en geassocieerd wordt met friszurig opgemaakte koolrabi, gebakken cantharellen, gedroogde rauwe ham en een koude kruidensaus waarin zurkel de boventoon voert. Slimme, inventieve garnituren zorgen hier voor spanning en bijkomende aciditeit, pittigheid en smeuïgheid. Bij La Grange d’Hamois moet u geen onnodige bewerkingen verwachten, maar des te meer een geweldig eerbetoon aan het product.
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Chaussée d'Andenne 10a5363 Emptinne