Michelin
Hostellerie St-Nicolas
Afbeelding van de locatie
Michelin
Creatief
De beoordeling van de Michelin Gids
Vader Franky en zoon Michael Vanderhaeghe bundelen hun krachten bij St-Nicolas. Uit de diepgaande sauzen en aandacht voor lokale producten als hoppescheuten en duif uit Steenvoorde blijkt de klassieke kennis die deze hostellerie groot heeft gemaakt. Originele ingevingen en uitheemse technieken laten de keuken dan weer evolueren. De tijd is hier niet stil blijven staan.Zo smult u bijvoorbeeld van paling die met unagi is bestreken en wordt bijgestaan door een genuanceerde bouillon van gerookte dashi. Maar evengoed wordt u verbaasd door een eerder traditionele goudbruine feuilleté met kalfszwezerik, een rijke vulling van ganzenlever en truffel, en vooral een vleesjus die alle smaken mooi samenbrengt. De creativiteit van deze chefs heeft verschillende facetten. Oud en nieuw worden hier met vakmanschap verbonden.Het trendy decor van deze luxueuze villa, charmant van ziel en aangevuld met een rustgevende tuin, is ideaal om al deze ontwikkelingen te beleven. Iets verderop vind u ook nog het hotel van de familie Vanderhaeghe, waar hun oog voor detail en klasse eveneens voor zich spreken.
Zijn sterke punten
Parking