ViaMichelin
't Raedthuys
Afbeelding van de locatie
Michelin Gids
De stap waard
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Kunst en gastronomie gaan hand in hand bij ’t Raedthuys. Opmerkelijke hedendaagse kunstwerken fleuren de muren van dit klassieke huis (1863) op. Authentieke stijlelementen blijven mooi overeind in het eigentijdse decor. Door het keukenraam ziet u de chef en zijn team aan het werk. Op zonnige dagen is het terras vooraan ideaal voor een romantisch etentje.Gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk neemt u meteen op sleeptouw met haar zelf geïmporteerde wijnpareltjes. Ze sluiten mooi aan bij de creaties van Hans den Engelsen. Hij is een klassieke chef. Zo bereidt hij bijvoorbeeld een geweldige tournedos Rossini en weet hij maar al te goed hoe je rug van Hollands lam sappig gaart en op smaak brengt met net genoeg kruiden. Al heeft hij ook een modern kantje dat pleziert met een knappe opmaak en verrast met texturen. Denk maar aan een hartige crème brûlée of aardpeer in chips/crème/rauw/ingelegd bij gerookte paling. De kaaswagen met om en bij dertig kazen moet u ook zeker uitproberen. Wees maar zeker: de echte artiest staat hier in de keuken!
Zijn sterke punten
Parking
Locatie
Rijksweg 51
6921 AC Duiven