Michelin
't Raedthuys
Afbeelding van de locatie
Michelin
Modern Frans
De beoordeling van de Michelin Gids
Kunst en gastronomie gaan hand in hand bij ’t Raedthuys. Opmerkelijke hedendaagse kunstwerken fleuren de muren van dit klassieke huis (1863) op. Authentieke stijlelementen blijven mooi overeind in het eigentijdse decor. Door het keukenraam ziet u de chef en zijn team aan het werk.Gastvrouw en sommelier Karina van der Kolk neemt u meteen op sleeptouw met haar zelf geïmporteerde wijnpareltjes. Ze sluiten mooi aan bij de creaties van Hans den Engelsen. Hij is een klassieke chef. Zo bereidt hij bijvoorbeeld een geweldige tournedos Rossini. Al heeft hij ook een modern kantje dat verrast met texturen. Denk maar aan een hartige crème brûlée of aardpeer in chips/crème/rauw/ingelegd bij gerookte paling. De kaaswagen met om en bij dertig kazen moet u ook zeker uitproberen. Wees maar zeker: de echte artiest staat hier in de keuken!
Zijn sterke punten
Parking