Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Gilles Joye houdt wel van een wereldreisje. Zodra de amuses op tafel komen, worden uw smaakpapillen van noord naar zuid en van west naar oost meegenomen. De chef heeft leuke ideeën en uit zijn creativiteit met lokale producten en internationale smaakmakers. Hij speelt graag met zuren en weet telkens te overtuigen met zijn diepgaande bouillons. Een prachtige moot zeebaars combineert hij bijvoorbeeld met een subtiel pittige bouillon van shiitake waar u maar niet genoeg van krijgt. Dat is nu de kracht van ‘eenvoud’! Marcus bevindt zich in een typische woonwijk vlakbij autosnelweg E17. Geen evidente plek voor een toprestaurant. Maar de lekkernijen van de chef, de joviale bediening van gastvrouw Heike en de moderne elegantie van het interieur maken de reis meer dan waard!
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids