






Un Max de Goût

Michelin Gids
De stap waard
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Maxime Zimmer is een prachtvoorbeeld van de chef die elke dag bijleert en rustig aan groeit in zijn verfijning. Foodies vinden al lang de weg naar zijn Ardens huis, waar contemporaine elegantie samengaat met de charme van de Ourthe die men buiten ziet kabbelen. Zijn evolutie is boeiend om volgen. Vandaag heeft de chef maturiteit gevonden. Dit is een vakman wiens productkeuken steunt op lokale ambachtsmensen en creativiteit. Herkenbare bereidingen groeien in zijn handen uit tot spannende creaties.Côte de boeuf gaat hij bijvoorbeeld korsten in de pan en kort op de barbecue roken, om daar een krachtige saus bij te serveren met mignonettepeper en knolselder die wordt geblust met cognac. Daarrond wordt knolselder in al zijn veelzijdigheid uitgespeeld: in zoutkorst gegaard, in crème, gefruit, maar ook bereid als een risotto met een romige jus van de schil. Deze chef zet het werk van zijn leveranciers in de verf met de nodige speelsheid en finesse. Laat u zeker verleiden door de wijnmuur die u achter glas ziet pronken. De voornamelijk Franse flessen worden terecht met enthousiasme voorgesteld.
Locatie
quai de l'Ourthe 174170 Comblain-au-Pont