Michelin
senzanome
Afbeelding van de locatie
Michelin
Italiaans
De beoordeling van de Michelin Gids
Giovanni Bruno zet de Italiaanse culinaire tradities die hij in het familierestaurant heeft geleerd naar zijn hand. Senzanome krijgt dan ook terecht veel lof sinds de opening in 1997. Vandaag voelt het restaurant zich helemaal thuis in de Zavelwijk. Het design van de langgerekte zaal heeft flair. Zachte kleuren en smaakvol design tonen de goede smaak van senzanome.Chef Bruno eert authentieke recepten op zijn manier. Hij geeft ze graag een eigen invulling met moderne technieken, steeds met een focus op de puurheid van het product. Verwacht u aan Italiaanse generositeit in een subtiele en fijne uitvoering. Herkenbare smaken zet de Italiaanse chef naar zijn hand. Neem nu zijn signatuurgerecht: een compacte, smeuïge mousse van stracciatella met een sorbet van tomaat en een met basilicum geparfumeerde olie. Drie elementen die een fabuleuze smaakharmonie creëren! Of wat dacht u van gestoofde zeebaars in een verfijnd samenspel van zoete/zoute/zilte smaken, met de opmerkelijke toevoeging van gedroogde druiven die in azijn zijn gemarineerd?Wie van keuze houdt, wordt eveneens op zijn wenken bediend. Gaat u voor de lunch, een van de menu’s of de genereuze à la carte? En check ook zeker de wijnkaart, het is een pareltje!