Michelin
Comme chez Soi
Afbeelding van de locatie
Michelin
Klassieke keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Binnenstappen bij Comme chez Soi is een sentimentele terugblik op een stukje culinaire geschiedenis. Neem nu de klasse van dit huis: het karaktervolle interieur in Horta-stijl, met prachtige lijnen en glaswerk, straalt historische elegantie uit. In de wijnkelder vindt u ook een meer contemporaine private dining (Riwyne).De rijke geschiedenis van dit huis, opgericht in 1926, werd voor een groot deel gekleurd door Pierre Wynants. Het succesverhaal wordt vandaag voortgezet door Laurence en Lionel Rigolet, de vierde generatie, die nu ook de steun krijgen van hun zoon Loïc. Samen eerbiedigen ze klassiekers van het huis als mousse van Ardense ham en zeetongfilets met Rieslingmousseline en grijze garnalen. Chef Rigolet voegt daar oog voor esthetiek en een zekere moderne puurheid aan toe. Zijn kennis van sauzen en cuissons is evident. Hij aarzelt ook niet om eigentijdse technieken en uitheemse smaakmakers te verwerken in zijn keuken. Comme chez Soi is en blijft een huis van vertrouwen, met respect voor zijn verleden en oog voor de toekomst.