Michelin
La Villa Lorraine by Yves Mattagne
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Het gesofistikeerde La Villa Lorraine is het soort restaurant dat u in Londen of Parijs verwacht. Deze oude glorie heeft zichzelf heruitgevonden en biedt in de modieuze lounge allerlei sharinggerechten aan, vaak Aziatisch geïnspireerd, zoals gyoza van kreeft en americain van rode tonijn. De elegante toog springt in het oog en dient af en toe om gerechten af te werken. Schuift u door, dan komt u in het restaurant terecht met zijn opvallende boom. Luxueus, mondain, design: deze zaak heeft stijl.De ervaren Yves Mattagne betuigt zijn liefde voor absolute topproducten als tarbot en anjouduif. Klassiek vakmanschap associeert hij met bewerking en frisse nuances. Zo wordt rustig gegaarde patrijs aan tafel gepresenteerd en geflambeerd, alvorens het wild wordt afgewerkt in de keuken. Het resultaat is een delicatesse: perfect sappig vlees, een intense en boterige jus van de patrijs, aardse cantharellen, krachtige rozijnen die in cognac zijn geflambeerd: de winter op z’n best! De keuze om vaak met tafelbereidingen te werken – de kreeftenpers van de Sea Grill is meeverhuisd! – draagt bij aan de beleving, net als de attente bediening en verfijnde wijnkaart.
Zijn sterke punten
Parking