rue Courte de la Station 2, 1440 Braine-le-Château
Routeplanner
Moderne keuken
Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Racine is het schoolvoorbeeld van een relaxte bistro waar men ongelooflijk goed eet. Dankzij de gezellige bistrosfeer zit u hier op uw gemak. Jimmy Collodoro heeft er plezier in zijn gasten te plezieren met mooie producten. Het marktaanbod is zijn leidraad en zorgt voor een regelmatige vernieuwing van het aanbod. Al heeft hij ook vaste klassiekers, zoals het op de Mibrasa gegrilde rundvlees. De keuken van chef Collodoro is bewerkt maar niet ingewikkeld. Originele details brengen spanning in de gerechten. Een granité van gerookte aubergine om een gerecht rond de groente een extra dimensie te geven bijvoorbeeld. Of gefermenteerde aardbeien bij eend voor een fijne mix van zoet en zout. Dergelijke ingevingen creëren verrassing en speelsheid. En daarvoor kom je zeker terug (de lunch is top!).
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids