Michelin
Pré de chez vous
Afbeelding van de locatie
Michelin
Moderne keuken
De beoordeling van de Michelin Gids
Julien Malaisse is vaste klant bij de beste Waalse ambachtsmensen en een fervente ambassadeur van hun lekkernijen. Of het nu rundsvlees is van Nicolas Debry of groenten van Regis, au coin du jardin: ze schitteren in spannende gerechten waarin de chef wel eens origineel uit de hoek durft te komen. Hij neemt de tijd om sauzen diepgang te geven, komt ze zelf aan tafel serveren, en weet met zijn bewerkte garnituren uiteenlopende smaken op één lijn te krijgen.Ravioli vult hij bijvoorbeeld met aardpeer die in zoutkorst is gegaard en associeert hij met gelei van clementine, een volle sabayon van Cantillon bier en aromatische zware truffel. De ervaren sommelier zorgt met zijn pairings, af en toe best funky, voor een fijne balans. Een huiselijk restaurant als Pré de chez vous, met zijn mooie open haard en volledig open keuken die de indruk geeft bij de chef thuis te dineren, wil elke fijnproever in de buurt.
Zijn sterke punten
Parking