Eén MICHELIN ster: verfijnde keuken. Zeker een bezoek waard!
Topproducten die met finesse bewerkt worden, uitgesproken smaken, gerechten die op een gelijkwaardig hoog niveau bereid worden.
Eyckerhof is een toonbeeld van standvastige kwaliteit. Ferdy en Ann Debecker bouwden deze oude hoeve in het landelijke Bornem sinds 1987 om tot een vaste waarde. Het interieur in Flamant-stijl toont hun goede smaak. En laat ons het terras met zicht op de tuin en de polders niet vergeten. Wauw! Van een man met zoveel ervaring verwacht men een klassieke keuken. Chef Debecker neemt inderdaad de tijd om sauzen op traditionele wijze en à la minute te bereiden. Dat proeft u aan hun diepgang. De zelfverzekerde chef komt ook wel eens origineel uit de hoek met een verrassend garnituur of speelse texturen. Maar dat gaat nooit ten koste van de klassieke basiswaarden. De prijs-kwaliteitverhouding? Die is geweldig. Eyckerhof krijgt al meer dan 25 jaar een Michelin ster en dat is meer dan terecht!
- De inspecteurs van de MICHELIN Gids